Hudlidelser

Årsaken til psoriasis

 

Psoriasis er en hudsykdom som rammer om lag 2-3 % av befolkningen og fører til store ubehag. I enkelte tilfeller kan den også føre til sykehusinnleggelse. Årsaken til psoriasis er ukjent, selv om det er anerkjent at det er en underliggende genetisk komponent som, når den utløses, påvirker immunsystemet til å produsere et for stort antall av hudceller. Som sådan har det blitt kalt en auto-immun hudsykdom.

Pr. i dag finnes ingen kur. Tradisjonell behandling av psoriasis fokuserer på å behandle symptomene på sykdommen, og som et resultat av dette vil oftest problemene dukke opp igjen kort tid etter at behandlingen er avsluttet.

 

Plakkpsoriasis er den vanligste formen for psoriasis og kjennetegnes av et flekkete, skjellende utseende. 80 % av alle psoriasispasienter har denne typen. Plakkpsoriasis kjennetegnes av runde områder med en størrelse på 3–10 cm, og forekommer som regel albuene, knærne og den nedre delen av ryggen. Når utslettene er nye, kan en mild kløe forekomme.

 

Denne typen psoriasis setter seg gjerne i eksisterende sår eller arr. Plakkpsoriasis er som regel symmetrisk, det vil si at man finner samme flekk på begge sider av kroppen. Dette ses vanligvis på knær og albuer. Et symptom på plakkpsoriasis er at utslettet klør eller avgir en brennende følelse. Utslettet starter som røde prikker som vokser seg større til skjellende og røde, fortykkede hudflekker. 

 

Diagnostisering og behandling av psoriasis

 

Diagnostisering av sykdom vil bli gjort av en hudlege. For å utelukke andre dermatologiske tilstander kan en mikroskopisk undersøkelse av huden gjøres. Legen bestemmer behandling individuelt, basert på den spesifikke tilstanden til huden. Symptomene på psoriasis kan i dag lindres, men psoriasis kan dessverre ikke kureres. Tilstanden regnes som kronisk, og selv når huden etter en behandling er helt grodd, er det ikke mulig å hindre at symptomene kommer tilbake.

 

Siden psoriasis er en uhelbredelig sykdom, er det viktig at vi finner trygge og langsiktige måter å behandle den på. Den viktigste behandlingen for kronisk psoriasis er kortikosteroider lokalt. Bekymring i forhold til bivirkninger av kortikosteroider har økt de siste årene. Pasienter over hele verden ønsker en effektiv og trygg alternativ metode for behandling. Produkter laget av medisinske planter representerer den best mulige behandling, selv om det på disse produktene ikke ble utført strenge kliniske studier bestilt av forskergrupper.

 

Dr Michaels produktserier har vist seg de siste tjue årene å være svært effektive og trygge.

 

Medisinering utvortes

 

Kremer, lotion, oppløsninger eller gel. I de fleste tilfeller vil legen starte behandlingen med kortikoider. Denne medisinen er avledet fra hormonet av binyrebarken med sterk anti-inflammatorisk effekt. Derfor er de mest egnet for de akutte stadiene av psoriasis. Men de har også bivirkninger. Dermatologisk kan en også anbefale stråling, såkalte lysbehandlinger (hovedsakelig ultrafiolett lys). Det kan praktiseres som poliklinisk behandling, ved sykehusinnleggelse, eller ved enkelte spa.

 

Medisinering tatt internt

 

Svelges eller tas intravenøst. Disse medisinene har mange bivirkninger, og derfor er regelmessige kontroller er viktige under behandlingsperioden. Man bør gjennomgå laboratorietester før og i løpet av denne behandlingen. En annen gruppe av psoriasis medisiner kalles biologiske. De retter seg mot den immunologiske prosessen i psoriasis og tolereres bedre. De blir injisert med nål: litt under huden og noe inn i venen. Denne behandlingen er foreskrevet for pasienter med alvorlig plakkpsoriasis, hvor minst to pågående behandlingsformer har vært uten effekt.

 

STUDIE AV PRODUKTER

 

Psoriasis - Dr Michaels studie av produkter Dr Michaels produktene ble testet av hudleger i løpet av året 2008 på ni tsjekkiske og en slovakisk dermatologisk arbeidsplass. Resultatene av denne studien finner du her (PDF, 229 KB). Den høye effektiviteten av Dr Michaels produkter ble allerede oppdaget i 2005 i løpet av ikke så omfattende studie i løpet av dette året. Som det fremgår av professor M.D. Jana Hercogova, CSC. fra Na Bulovce medisinske fakultet Hospital, allerede etter seks ukers behandling med Dr Michaels produkter har tilstanden til pasientene hatt bedring med 70 % i gjennomsnitt (PASI gradering). Prof. M.D. Frantisek Novotny, DrSc. fra Praha Dermatology senter PRO Sanum sier at det er 90 %.

 

Effektivitet og metoder for bruk:

 

Testene gjennomført så langt har vist at Dr Michaels produkter har effekt på mild, opp til alvorlige former for psoriasis.

 

Kilde Frankl Pharma

 

Totalt: 203 pasienter/Funnrate: 82,2 %

 

Kronisk psoriasis

 

Dr Michaels produkter har høy effektivitet med kroniske former, noe som er tilfellet for 95 % av pasientene. Ved akutt forverring, og for nylig oppståtte symptomer er Dr Michaels produkter ikke egnet. Det er bedre å vente til den akutte tilstanden til pasienten har stabilisert seg og deretter anvende produktene.

 

For å oppnå de beste resultatene er det sterkt anbefalt å unngå alkohol, røyking, stress og å beskytte deg mot kulde. Dette kan hjelpe den helbredende prosessen i huden. Alle disse faktorene kan faktisk virke mot den helbredende effekten (leger anbefaler å unngå dem).

 

Permanent effekt og minimalt tilbakefall med Dr. Michaels produkter

 

De gode periodene som er periodene mellom utbruddene er etter bruk av Dr Michaels produkter betydelig forlenget sammenlignet med andre medisiner - pasienter forblir uten symptomer i gjennomsnitt opptil ett år. I tillegg er arealet av påvirket hud ved akutt tilbakefall av sykdommen bare opp til 25 % av det opprinnelige hudområdet, før behandling.

 

Til nedlasting:

 

Resultat av Ungarske kliniske studier

 

Resultat av Østerrikske kliniske studier

 

Resultat av Russiske kliniske studier

 

 

Hvordan bruke Dr Michaels produkter?

 

For best resultat med Dr Michaels produkter bør du bruke alle tre produktene - det er veldig viktig. Disse produktene kan anvendes på både kropp og hodebunn. Settet inneholder tre produkter: Dr Michaels - Skin Care Gel 200 ml, Dr Michaels - Skin Care Cream 200g/50g og

Dr Michaels - Skin Care Oil 200 ml.

 

Produktene bør brukes morgen og kveld, i løpet av seks til åtte uker (tidslengden på å bruke produktene kan variere med hver pasient).

 

Kropp - SKIN CARE GEL

Om morgenen: Påfør Skin Care Gel på våt hud (du kan bruke en liten svamp) og la virke i ca 3-10 minutter. Skyll av og tørk. Geleen bidrar til å gjøre hudens overflate glatt.

 

Kropp - SCALP & BODY OINTMENT

Etter bruk av Skin Care Gel på tørr hud. Påfør kremen og la virke i ca 10 minutter - det fremmer helbredelseseffekten.

 

Kropp - SKIN CARE OIL

Etter bruk av Scalp & Body Ointment, påfør et tynt lag av Skin Care Oil på huden din. Det hjelper til å gi huden fuktighet og skaper en beskyttende overflate over Scalp & Body Ointment og forbedrer helbredende virkning.

 

 

Hodebunn - SKIN CARE GEL

Om kvelden: vask håret med Skin Care Gel (akkurat som om du brukte sjampo) og la virke i ca 10 minutter. Style deretter som vanlig - håndkle tørk eller hårføner.

 

Hodebunn - SCALP & BODY OINTMENT

Etter bruk av Skin Care Gel, påfør Scalp & Body Ointment ​​på alle psoriasis flekker.

 

Hodebunn - SKIN CARE OIL

Etter bruk av Scalp & Body Ointment fulgt av Skin Care Oil er du ferdig! Hverken Scalp & Body Ointment, eller Skin Care Oil vil avgi flekker på sengetøy.

 

Hodebunn - SKIN CARE GEL

Om morgenen, vask håret igjen med kun Skin Care Gel (som sjampo) og tørk. Om du også bruker Scalp & Body Ointment og Skin Care Oil etter Skin Care Gel - vil håret bli veldig fett.

 

 

Først av alt bør vi understreke at det er svært viktig å bruke alle tre Dr Michaels produkter i løpet av seks til åtte uker for å oppnå de ønskede resultater. Siden prøver alltid kommer i små mengder, er det umulig å få noen positive resultater med prøver.

 

Dr Michaels er ikke som kosmetikk der du kan se resultatene allerede etter første gangs bruk. Derfor har vi valgt å ikke ha prøver.

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved