Om oss

Min historie og hvorfor Dr. Michaels

 

Min historie med Psoriasis begynte for 10 år siden. Jeg var 25 år gammel og plutselig begynte jeg å få hissige røde, flassende områder i hodebunnen som klødde forferdelig og medførte stort ubehag. Jeg gikk til legen som gav meg en spesiell shampo og kortison-liniment.

Dette hadde ikke veldig stor effekt og utslettene ble bare verre.

 

Etter hvert begynte jeg å oppdage utslett på andre deler av kroppen. Først ble leggene angrepet. Små flekker som etter hvert ble svære områder som så helt forferdelige ut. Årene gikk og det ble verre og verre, og jeg begynte desperat å søke etter hva det kunne være som forårsaket dette og hva jeg kunne gjøre.

 

Når sommeren kom, søkte jeg meg til sol og bading i saltvann så fort det var muligheter for det og dette var det eneste jeg merket hadde noen form for effekt. Etter å ha slitt med dette i 6-8 år, var jeg såpass hardt plaget at min livskvalitet begynte å forringes.

 

Det var verst på vinteren og spesielt våren, da både høst, vinter og kjølig vår hadde «godgjort» problemet og gjort huden verre. Så snart jeg fikk sol og saltvann på kroppen, ble ting alltid mye bedre, men aldri helt borte! En gang utpå høsten, sa det alltid pang, og alt kom tilbake slik det hadde vært før. Og slik fortsatte det. Jeg har flere ganger besøkt Dødehavet i Israel, som sies å ha en magisk virkning på hudproblemer. Det hadde absolutt en bra effekt, men det varte dessverre ikke lenge og som vanlig ble ikke alt borte som jeg var vant med.

 

Alle med Psoriasis vet hva dette dreier seg om. Man unngår garderober, strender med mye folk og man ønsker ikke andre menneskers blikk og hva vil de i sin tur vil tenke om deg. Noen utvikler også kraftige depresjoner, holder seg mer alene og gruer seg til hver sommer da de må dekke seg til med langermede skjorter og bukser fremfor shorts og T-skjorte.

 

Etter å ha slitt med dette en årrekke, begynte jeg å bli vant med dette, men jeg hadde alltid som et mål at dette skulle jeg bli kvitt!! På en eller annen måte! Alle legene fortalte meg at dette blir jeg aldri kvitt. Til slutt var jeg så heftig angrepet at jeg hadde utslett de fleste steder på kroppen inkludert ansiktet. Dette var en grusom tid! På dette tidspunktet hadde jeg allerede prøvd flere «mirakelkurer» og midler mot dette og jeg prøvde det fremdeles ut. Forskjellige kremer, tablettkurer og behandlinger som ingen hadde noen som helst effekt.

 

Jeg reiser mye og har vært over hele kloden og har overalt forsøkt å finne ut hva slags behandling og midler som finnes i forskjellige land mot hudproblemer. En gang var jeg på Island og badet i den blå lagune og kjøpte noen kremer som de mente skulle ha nærmest mirakuløs virkning. Håpefull som jeg var prøvde jeg dette, men uten resultat.

 

I Estland besøkte jeg en hudlege som hadde et meget godt rykte. Han gav meg forskjellige medikamenter som jeg prøvde. Jeg opplevde kanskje noe bedring, men det kom bare hardt tilbake igjen. Har også prøvd kinesisk naturmedisin, akupunktur og annet uten noen nevneverdig effekt. Samtidig sa hudlegen at jeg var så hardt angrepet at det eneste jeg kunne gjøre, var å sette i gang med systematisk medikamentbehandling med immunsupressive medikamenter som senker immunforsvaret slik at betennelsestilstanden i huden går vekk.

 

Dette vil i de fleste tilfeller virke, men prisen å betale kan bli svært høy. Disse medikamentene kan ha meget uheldige og ikke minst farlige bivirkninger, som lymfekreft. Det andre alternativet jeg ble anbefalt, var lysbehandling. Dette er nok en symptomlindring som også har en meget uheldig bivirkning – hudkreft! En annen hudlege jeg var hos mente at «kan du ikke bare ta deg en sydentur i ny og ne da?»

 

Jeg leste om bivirkningene med denne tradisjonelle behandlingen og var dette en risiko jeg var villig til å ta? NEI! Å bruke heftige, kjemiske medikamenter for å bekjempe dette, var ikke noe jeg følte var riktig. Jeg har alltid vært av den oppfatning at Psoriasis og hudproblemer er uttrykk for at noe er i ubalanse i kroppen og at det kan behandles naturlig. Derfor strider en slik behandling kraftig mot mine prinsipper.

 

Ved å lese om hudlidelser og Psoriasis på internett og fant jeg ofte informasjon om mirakelkurer og midler som jeg allerede hadde prøvd. En dag leste jeg om Dr. Michaels og dette fanget min interesse da jeg leste om hvordan dette hadde hjulpet mange mennesker og fikk se før og etter bilder av de som hadde prøvd produktet. Jeg bestemte meg for å prøve dette og fant ut at de solgte produktene i blant annet Tsjekkia.

 

På en gjennomreise husket jeg på å få tak i produktene og satte i gang. Jeg kjøpte bare en liten mengde fordi jeg var meget skeptisk etter å ha prøvd så mye ubrukelig tull jeg hadde prøvd tidligere. Til min store overraskelse ble huden bedre omtrent fra første dag!

 

Etter en ukes bruk, merket jeg at dette var noe som virket! Ting begynte å skje i huden min! Produktene tok slutt, og neste gang jeg var på reise i Europa, kjørte jeg til Tsjekkia for å kjøpe mer. Etter noen måneders behandling med Dr. Michaels, var huden min helt fri for Psoriasis og utslett! Jeg kunne ikke tro dette! Ikke en liten flekk igjen!

 

Jeg gikk til hudlegen og viste dette, men han fnøs av mine resultater og forklarte det bort med at jeg sikkert ikke hadde utsatt meg selv for så mye kulde og at dette kun var tilfeldig. Takket være Dr. Michaels har jeg fått et nytt liv og det føles fantastisk!

 

Vi er glade for at vi har fått rettighetene til Dr. Michaels i Skandinavia og nå er tiden inne for å hjelpe andre med Psoriasis!

 

Personlig veiledning - kosthold, mental helse, livsstil og Psoriasis

 

De fleste leger baserer seg på gammeldags skolemedisin og vil påstå at den som mener noe annet, bare er uintelligent. For å få optimal bedring, vil kosthold og livsstil ha en stor medvirkende årsak til resultatet. Dette emnet er derimot såpass stort at jeg velger ikke å utdype dette her da det vil bli mye informasjon.

 

Ta kontakt på telefon eller mail og jeg bistår med rådgivning tilpasset deg personlig. Jeg har prøvd og feilet mye, trosset alle leger og har opparbeidet meg stor erfaring og kompetanse som i sin tur har gjort til at jeg, til legers og andres forbauselse og overraskelse, har blitt kvitt Psoriasis! Det ville vært en glede for meg om andre også vil oppleve den enorme gleden det vil være å bli kvitt et slikt problem, og for at dette skal bli mest mulig effektivt, er personlig veiledning verdifullt. Dette kan foregå over mail, telefon eller ved personlig møte.

 

Personlig veiledning vil ta for seg følgende:

- kartlegging av ditt problem og sykehistorie

- kosthold – hva bør jeg spise og hva bør jeg ikke spise?

- røyking og alkoholforbruk

- kosttilskudd – hva er nyttig og hva er ikke nyttig?

- behandlinger

- mental helse

 

 

Copyright © All Rights Reserved